måndag 17 januari 2011

Vit iPhone 4 visar upp i Vodafones tyska inventeringssystem

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/17/white-iphone-4-shows-up-in-vodafone-germanys-inventory-system/:
Kan det vara så att Apple och Foxconn ingenjörer äntligen har hittat ett sätt att utnyttja och innehålla råa, förblindande effekt av färgen vit? Senast vi hade hört, den mest sällsynta medlem av iPhone 4 klanen var spårning för en fjäder '11 lansering - och det skulle rada upp ganska fint med skott vi har fått från en betrodd källa idag visar nya poster i Vodafones Tyskland inventering system för Weiss (vit) iPhone 4s i både 16 och 32GB smaker. Naturligtvis innebär det inte nödvändigtvis betyda Vodafone har någon aning om när dessa telefoner dyker upp på deras dörr - kanske att de är att förbereda (och hoppas) att det inträffar före för länge - men för vad det är värt, källan säger att förvänta sig en lansering "snart". Om du har några tusenlappar som ligger runt, antar vi att det ska vara ett bra sätt att bida din tid medan du väntar på en iPhone 5 lanseringen i några månader, eller hur?

Vit iPhone 4 visar upp i Vodafones tyska inventeringssystem ursprungligen dök upp på Engadget på måndag, 17 Jan 2011 15:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar