måndag 17 januari 2011

Japan älskar sin 3D: mer än hälften av alla Blu-ray brännare som såldes förra månaden hade 3D, 3DTVs populär också

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/17/japan-loves-its-3d-more-than-half-of-all-blu-ray-recorders-sold/:
Slutligen finner vi en marknad som är verkligt entusiastisk över 3D . Tokyo-baserade forskare BCN, citerad av CrunchGear, rapporterar att en cool 57 procent av alla Blu-ray brännare som säljs i Japan förra månaden hade 3D-uppspelning funktionalitet inbyggd, medan 23 procent av alla tum-plus TV sålde 40 hade förmågan att relä stereoskopiska bilder. Båda dessa siffror är stora språng i popularitet inom nationen själv och även enkelt dvärg penetration för 3D hårdvara i andra delar av världen. 3D tydligen har vuxit mycket mer överkomliga i Japan, men så att ni tror att dessa data är bara ett symptom på folk att uppgradera sin utrustning utan hänsyn till dess tredje dimension kompetens, är ord som det finns fortfarande ett tjockt premie på 30 procent i samband med att lägga 3D för att din BR brännaren köp. Så verkar det i stilbildande japanska leder framifrån på den här - tafatt, unstylish glasögon eller inte!

Japan älskar sin 3D: mer än hälften av alla Blu-ray brännare som såldes förra månaden hade 3D, 3DTVs populär också ursprungligen visades på Engadget på måndag, 17 Jan 2011 06:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa CrunchGear | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar