måndag 17 januari 2011

Wi-LAN når uppgörelse med Intel över patenttvist, för att ta emot en "betydande belopp"

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/17/wi-lan-reaches-settlement-with-intel-over-patent-dispute-set-to/:
Wi-LAN når uppgörelse med Intel över patenttvist, inställd på att håva in en "betydande belopp" Det är svårt att veta hur man känner om det här, oavsett om det är fråga om ett patent troll få en läcker kast och den lilla killen dråpet det onda, jätte, patent-intrång Corporation. Oavsett vilken tolkning man väljer, vet att Wi-LAN tydligen har segrat i sin långdragna tvisten med Intel , egentligen inte vinna, men enligt vd Jim Skippen, fick en "betydande" lösning på grund av misstänkta överträdelser av företagets olika trådlösa -relaterade patent. Det finns tydligen 16 andra försvarare kvar sedan Wi-LAN stämde världen, men Intel kasta upp sina händer är inte ett gott tecken för de andra. Eller, kanske Intel just beslutat dess juridiska avgifterna är för höga och är lösa allt den kan .

Wi-LAN når uppgörelse med Intel över patenttvist, för att ta emot en "betydande mängd" som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 17 Jan 2011 11:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa The Wall Street Journal | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar