måndag 17 januari 2011

Mer detaljer uppstå på Apples A5 chip för kommande IPAD 2 och iPhone 5

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/17/more-details-emerge-on-apples-a5-chip-for-upcoming-ipad-2-and-i/:
Så har AppleInsider några nya information om Apples efterföljare till A4, som vi talade med förra veckan , och våra källor säger att det är på pricken. Specifikt AI hävdar att Apple är på väg att dual-core SGX543 grafik, upp från A4: s enda SGX535 GPU (även känd som PowerVR 535 ). Vad är särskilt bra med detta drag är att den grafiska kraften förbättring har en effekt på runt 4X den nuvarande generationen - som gör en äkta 4X resolution IPAD "Retina Display" uppgradera verkar mycket mer av en möjlighet. Vi börjar se 1080p HDMI-utgång som en "default" spec i årets generation av produkter, så det finns ingen anledning Apple kommer att vilja vara kvar ute - i synnerhet i Apple TV - och dessa dubbla grafikkärnor kunde handtag som lätt. Samma gäng A4 tecken till krediter för denna nya A5 generationen, inklusive Apple-ägda Intrinsity och PA Semi , medan Samsung kommer återigen göra produktionen uppgifter. Men detaljerna åt sidan, vi är bara glada att leka med allt detta nya hästkrafter när den träffar i år - tydligen PSP 2 är ryktas att använda samma grafik arkitektur med ännu fler kärnor. Är inte Moores lag en stor sak?

Mer detaljer uppstå på Apples A5 chip för kommande IPAD 2 och iPhone 5 ursprungligen visades på Engadget på måndag, 17 Jan 2011 13:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa AppleInsider | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar