måndag 17 januari 2011

RIM utvidga verktygen till andra smartphone plattformar, gå plattformsoberoende?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/17/rim-extending-tools-to-other-smartphone-platforms-going-cross-p/:
RIM utvidga verktygen till andra smartphone plattformar, gå plattformsoberoende?
Under det senaste året eller så det är klart att det finns ett botemedel för crackberry missbrukaren. För många är det som kallas iPhone , för andra är det Android , medan andra får sina kickar från andra plattformar. IT-avdelningar världen över är avkopplande deras regler och få en liten smartphone agnostiker och nu det låter som RIM funderar på att hitta ett sätt att veva de nya raka kanter användare tillbaka till sina tidigare vanor. RIM Vice President Pete Devenyi hade följande att säga i frågan:
BlackBerry är och kommer att fortsätta att vara dominerande i de flesta företag, s [men] det inte kommer att vara den enda enheten med tanke på att konsumenterna kan välja att ta in sina egna enheter och IT-avdelningar är ofta att låta dem i. Så det är en fråga där. Får de företag har att hantera dessa enheter annorlunda eller finns det möjlighet att RIM kan utöka kapaciteten för att göra det lättare för de företag att hantera dessa enheter också? ... Om rätt sak att göra är att förlänga en delmängd av dessa [BlackBerry] förmåga att kunna hantera andra enheter, det är värt en konversation
Just nu är han bara pratar om device management, men om detta går framåt kan det vara ett tecken på en vilja till RIM att flytta några av sina egna tjänster till andra enheter. BBM på Android och iPhone? Vi vet ett par människor blir positivt vimmelkantig på att (högst spekulativa) utsikter.

RIM utvidga verktygen till andra smartphone plattformar, gå plattformsoberoende? ursprungligen visades på Engadget på måndag, 17 Jan 2011 09:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Electronista | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar