måndag 17 januari 2011

Inhabitat s Vecka i Green: sexiga miljöbilar, glas stark som stål, och Tianjin Eco-City avslöjade

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/16/inhabitats-week-in-green-sexy-green-cars-glass-strong-as-stee/:
Varje vecka våra vänner på Inhabitat återblick veckans mest intressanta gröna utvecklingen och clean tech nyheter för oss - det är veckan i Green.

Denna vecka Inhabitat förde dig unveilings av världens hetaste nya eko fordon som vi slog i golvet i Detroit Auto Show och avrundas upp syv sexigaste gröna bilar på displayen. Vi tog också en första titt på Toyotas nya Tesla-infunderas RAV4 , och vi sprang ifatt Venturis kraftpaket elbil . Och om okonventionella transport snurrar hjulen, missa inte formen skiftande Uno 3 elektrisk skoter och denna mästerligt skapad Tron Segway som kan ut-nörd en lightcycle.

Vi tittade även på flera banbrytande uppbyggnad av system som står för att göra våra städer starkare och mer hållbar, med början med en ny typ av flexibel superglass som är starkare än stål. Samtidigt är Sverige insupa kroppsvärmen från offentliga platser för att hjälpa värma upp byggnader presenterade Kina planerar för en futuristisk Eco City , och flera kontor i Minnesota vänt på en uppsättning trimmad taklampor kan sända trådlöst internet.

I andra nyheter, värld av förnybar energi är den skakande av glädje som Southwest Vindkraft presenterade världens första helt smart grid-aktiverade windturbine . Vi kollade också en ny ultracapacitor som kan ladda en borrmaskin i 60 sekunder, och forskare arbetar på energiprodukt tyger som kan förvandla din t-shirt till ett kraftverk. Slutligen, denna vecka har vi lindade upp våra CES täckning med en titt på bästa gröna prylar från årets mässa, och vi spände vår kreativa förmåga med 5 tech projekt för barn som främjar kreativitet och kritiskt tänkande.

Inhabitat s Vecka i Green: sexiga miljöbilar, glas stark som stål, och Tianjin Eco-City avslöjade ursprungligen visades på Engadget on Sun, 16 Jan 2011 20:45:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar