måndag 24 januari 2011

Bloom Elektroner "pay-vad-du-äter service tycker utanför boxen

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/24/bloom-electrons-pay-what-you-consume-service-thinks-outside-the/:
Bloom Energys passande titeln Bloom Box gjort ett plask förra året med mycket hooplah , vilket innebär att lik av Arnold Schwarzenegger och Colin Powell till avtäckningen. Men medan ett löfte om effektiv bränslecellsteknik är bra för eko-minded och även de långsiktiga rekomendera att titta på, begränsar mitten till höga sexsiffriga förskott kostnad den potentiella kundbasen för att bara den övre Echelon de miljömässigt medvetande. Cue Bloom Elektroner - istället för att betala för Bloom Lådor och äga dem rakt av, kan du hyra en 2 MW anläggning för inga pengar ner och betala endast för elektronerna du använder. Ett 10-årigt avtal krävs, som ja inte sätta din smartphone engagemang för skam, men Bloom hoppas att detta Credit Suisse / Silicon Valley Bank-stödda plan öppnar dörren för utbildningsinstitutioner och ideella organisationer att delta i på telefonen. Pressmeddelande efter rasten.

Fortsätt läsa Bloom Elektroner "pay-vad-du-äter service tycker utanför boxen

Bloom Elektroner "pay-vad-du-äter service tycker utanför boxen som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 24 Jan 2011 10:14:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar