måndag 24 januari 2011

Exklusivt: Barnes & Noble att fasa ut de Nook 3G nämner brist på bulk efterfrågan

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/24/exclusive-barnes-and-noble-phasing-out-the-nook-3g-cites-lack-of/:
Barnes & Noble kan sälja miljontals Nook produkter , men det låter som 3G-varianten inte har verkligen gjort sitt för att hjälpa dessa siffror. Vi har fått konkreta bevis inifrån B & N att Nook är under avveckling, med försäljning till synes fortsätta tills beståndet har uttömts. Den outfit är uppmuntrande detaljhandel partner att inte skicka ut någon "bulk förfrågningar" för Nook 3G, eftersom det helt enkelt "inte kommer att vara tillräckliga mängder för att uppfylla dessa order." Naturligtvis, vi veta att företaget faktiskt aldrig har mottagit en stor mängd Nook 3G större beställningar till att börja med, så kanske WiFi verkligen är överallt dessa dagar. I alla fall, ta dig en Nook 3G efter hast om du har funderat över det - när de väl är borta, de är borta för gott. Eller så kan du vänta på en next-gen-version med en Pearl display . Säger bara.

Exklusivt: Barnes & Noble att fasa ut de Nook 3G nämner brist på bulk efterfrågan ursprungligen visades på Engadget på måndag, 24 Jan 2011 17:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar