måndag 24 januari 2011

Windows Phone 7 jailbreak devs "verkligen upphetsad" av Microsofts färdplan

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/24/windows-phone-7-jailbreak-devs-genuinely-excited-by-microsoft/:
Microsoft har spelat det riktigt häftigt med den begynnande Windows Phone 7 hacker samfundet hittills, vilket är att vinna dem vänner i alla möjliga viktiga platser - inte minst då det ChevronWP7 laget själv. De första killarna att dela upp plattformen öppen för homebrew apps har nyligen uppmanat till Redmond för en powwow med killarna i avgift, och det verkar mötena var givande minst sagt, även om mycket av vad de såg var under NDA, säger de de är "genuint upphetsad" av vad Microsoft har på gång. Dessutom var Microsoft vänlig nog att ge laget en heads-up som en kommande plattform uppdatering skulle bryta den befintliga ChevronWP7 verktyg, även om de säger att de är "samarbetar med Microsoft om en tillfällig lösning som kommer att fortsätta stödja homebrew utvecklingen efter uppdatering . " Med tanke på att de redan har nått ut till jailbreaker extraordinaire Geohot också, det är klart att Microsoft inte tror att detta är en svart-vit situationen - ChevronWP7 killar verkar tro homebrew har en plats någonstans i plattformens framtid, det återstår bara att se hur det kommer att spela ut.

Windows Phone 7 jailbreak devs "verkligen upphetsad" av Microsofts färdplan publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 24 Jan 2011 12:08:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink GeekSmack | källa ChevronWP7 | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar