måndag 24 januari 2011

HP / Palms 9,7-tums Topaz tablett att använda 1.2GHz Qualcomm MSM8660, adreno 220 GPU

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/24/hp-palms-9-7-inch-topaz-tablet-to-use-1-2ghz-qualcomm-msm8660/:
Ser ut som de viskningar hörde vi om HP: s Topaz med en 1.2GHz Qualcomm processor var sant. Den folken över på Pre Central gjorde bara ett internt dokument beskriver förmodade specifikationer av HP: s kommande 9,7-tums tablett, och det ser ut som nämnda CPU kommer att få sällskap av en integrerad adreno 220 GPU, 512 MB DDR2-minne, Bluetooth 2.1 + EDR, en framåtvända 1,3 megapixel kamera och dual-band 802.11b/g/n WiFi. Vi är tillsagda att vänta en oljeavstötande Gorilla glasskärm med en standard XGA (1024 x 768) upplösning, alternativ för 16GB, 32GB eller 64GB lagringsutrymme, WWAN som tillval, en accelerometer, gyroskop, ljussensor, mikrofon och ett batteri som ska pågå i cirka åtta timmar under ideala förhållanden. Naturligtvis kommer webOS vara ombord, och vi hör att en WiFi-endast modell verkligen kommer att nå marknaden någon gång. När det gäller de anslutna versioner? HSPA, LTE och CDMA varianter ryktas, med de två förstnämnda kan vara låst SIM-kort medan alla tre genomföra A-GPS.

Det bör noteras att dessa dokument var uppenbarligen frisk som i höstas, så allt är klart komma att ändras. Som sagt, vi gräver de rapporter som HP kommer att göra allt den kan för att fullt ut stödja Flash på detta här skiffer, och det kan också överväga ett samarbete med Blio för den digitala bokmalar närvarande. Naturligtvis är molntjänster ser ut att bli en stor grej, och det kommer definitivt stödja induktiv laddning via Touchstone v2. Dessa dokument bekräftar också det vi hade hört om Tap att dela med andra-gen Touchstone även ska hantera trådlösa dela bilder, sladdlösa audio streaming och tjudra-fri video strålande (bara för att nämna några). Hit källan länk hela magra, och gärna tryck HP att flytta 9 februari lite närmare idag.

[Tack till alla som skickat detta i]

HP / Palms 9,7-tums Topaz tablett att använda 1.2GHz Qualcomm MSM8660, adreno 220 GPU publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 24 Jan 2011 00:55:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Pre Central | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar