måndag 24 januari 2011

Genovation G2 ska vara den grönaste sak du kan köra, kommer att göras från förnybara och återanvända delar

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/24/genovation-g2-aims-to-be-the-greenest-thing-you-can-drive-will/:
En stor stötesten för dem som fortfarande ovilliga att anamma miljövänliga meriter av elfordon är det obestridliga faktum att bygga en EV kostnader massor i form av resurs-och energianvändning. Hoppas att motverka denna oro är Genovation arbetar med att utveckla en ny G2 elektrisk bil (G1 var en Ford Focus modifierad med off-the-shelf delar för att köras på batterier), som kommer att försöka maximera användningen av förnybara och återvunna material i dess konstruktion. Det är just avslutat den första fasen av sin utveckling, där kvartalet size-modeller har byggts genom Tata Technologies och ett gäng simuleringar, analyser och prestandatester har körts. Steg två och tre kommer att omfatta tillverkning av funktionella prototyper och förproduktion vägfordon, med fas fyra förmodligen är uppkomsten av vår strategi för hållbar levande utopi.

Fortsätt läsa Genovation G2 strävar efter att vara den grönaste sak du kan köra, kommer att göras från förnybara och återanvända delar

Genovation G2 ska vara den grönaste sak du kan köra, kommer att göras från förnybara och återanvända delar ursprungligen visades på Engadget på måndag, 24 Jan 2011 05:15:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Autoblog Green | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar