måndag 24 januari 2011

Sony Ericsson Xperia Arc genomgå en grundlig videoförhandsvisning

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/24/sony-ericsson-xperia-arc-subjected-to-a-thorough-video-preview/:
Detta kommer inte vara den första (eller på något sätt sista) video ser du Xperia Arc huvudrollen i, men det är den mest omfattande tittar vi har haft hittills på denna noggrant utarbetat Android Pepparkakor luren. Killarna över på HDBlog.it har på något sätt köps både silver och svart varianter av Sony Ericssons kommande 4,2-tummare och de har gett paret en trevlig och grundlig video översikt. De rapporterar glatt att Timescape och Mediascape, Sony Ericssons genomgripande drag i den tidigare X10 har skalats ner till bara widgets, vilket gör dem "mycket mindre påträngande" och resulterar i resten av UI vara "snabbare och enklare att använda." Ta steget förbi paus för att få full skålen på SE: s senaste och bästa.

Fortsätt läsa Sony Ericsson Xperia Arc genomgå en grundlig videoförhandsvisning

Sony Ericsson Xperia Arc genomgå en grundlig videoförhandsvisning ursprungligen visades på Engadget på måndag, 24 Jan 2011 06:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa HDBlog.it (1) , (2) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar