måndag 24 januari 2011

LED-strålkastare kan lägga upp till sex miles elektriska fordon av olika

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/24/led-headlights-can-add-up-to-six-miles-of-electric-vehicle-range/:
LED-belysning kan lägga upp till sex miles elektriska fordon av olika
Vi har varit att kartlägga utvecklingen av i-hem belysning, lågenergilampor ersätta glödlamporna men själva sakta gå vägen inkurans som LED-lampor blir billigare och vanligare. Det är ungefär samma på fordonet belysning framtill, med lysdioder tar över mer och mer billampor, och nu Osram Sylvania ger oss ytterligare en anledning att göra det hända förr. LED-lampor kan ge samma mängd ljus som traditionella glödlampor bil med mindre än 25 procent energi dra. På en gasdriven bil det är inte så stor sak, där lysdioder används främst på grund av förmåner som kylare temps, längre livslängd och större stilistisk frihet, men på en EV som minskning av strömförbrukningen kan erbjuda så mycket som en sex kilometer uppsving i rad på en enda laddning. Det kanske inte låter som mycket, men om du någonsin får slut på saft fem miles hemifrån du kanske bara ändra dig.

Fortsätt läsa LED-strålkastare kan lägga upp till sex miles elektriska fordon av olika

LED-strålkastare kan lägga upp till sex miles elektriska fordon av olika ursprungligen dök upp på Engadget på måndag, 24 Jan 2011 09:46:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Autoblog Green | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar