måndag 24 januari 2011

Monome Arc OSC controller är enkel, elegant, och dyrt

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/24/monome-arc-osc-controller-is-simple-elegant-and-expensive/:

Om du inte är bekant med monome , företaget projekterar och bygger unik, minimalistisk regulatorer i begränsade upplagor för den kräsne Music Maker med djupa fickor. Företagets senaste, Arc, har två anodiserad fräst aluminium rattar, en låda i svart valnöt (uthålligt skördade i centrala Pennsylvania, förstås), blyfri kretskort och kretsar, en filt slip matta tillverkad av ull köpt från små gårdar i USA och - ja, det är ganska mycket det. Ihop för hand på en gård i norra New York, denna enhet skickar OSC data till en dator via USB. Varje vred är inringat av en ring av 64 lysdioder, och varje vred kan konfigureras för vad ditt musiker hjärta begär. På video (efter paus) det är ihopkopplad med en serie Sixty Four registeransvarige att göra ett prov Looper. Ser ut som kul! Synd att det kostar mer än våra hyra för månaden. Finns den 18 februari i två vred ($ 500) och fyra ratten ($ 800) konfigurationer.

[Tack, Zack]

Fortsätt läsa monome Arc OSC controller är enkel, elegant, och dyrt

Monome Arc OSC controller är enkel, elegant, och dyrt som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 24 Jan 2011 10:39:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Monome.org | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar