måndag 24 januari 2011

Robo-gitarr Shocker! Gibson Firebird öppning X plattform för tredjepartsutvecklare, App Store överhängande

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/24/robo-guitar-shocker-gibson-opening-firebird-x-platform-to-third/:
Vi har sett framtiden för gitarrer, och det är en App Store. Åtminstone det är vad Gibson vill få oss att tro, eftersom den meddelar att det är öppna Pure-Analog Motor och hela Firebird X plattform för att tredje part enh. visste inte att det var en plattform, gjorde du? Trodde att det var en över priser gitarr med funktioner som vi inte behövde (och en Spindelhuset vi gjorde inte särskilt hand om)? Samma här. Tydligen bolaget kommer snart att släppa lös alla typer av Pure-Analog gitarrer på världen, på alla olika prisklasser. Vi vet inte vad detta betyder för rock'n'roll, även om vi är ganska säkra på att killen från Muse redan äger tre av dessa. Hit källan länk för alla awesome deets.

Robo-gitarr Shocker! Gibson Firebird öppning X plattform för tredjepartsutvecklare, App Store överhängande publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 24 Jan 2011 12:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Gibson | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar