måndag 24 januari 2011

Vit iPhone 4 i AT & T: s konto ledningssystem nu också

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/24/white-iphone-4-in-atandts-account-management-system-now-too/:
Hack i häl av cameos i olika Vodafone Tyskland och Best Buy -system, den mytiska vita iPhone 4 visar upp någon annanstans - och för många av er, en träffar detta särskilt nära hemmet. Det visade sig att någon AT & T abonnent kan nu logga in på sitt konto och se både 16GB och 32GB versioner av telefonen som anges i mallen plockare, som definitivt skulle kunna tyda på att dessa killar är redo att äntligen göra dem tillgängliga tillsammans med alla andra. Sen igen, har vi också hört att den vita iPhone 4 aldrig ens lämnat några av AT & T: s system inventeringen i första hand, så skulle detta kunna innebära väldigt lite - men för nu, vi kommer med "där det finns rök, finns det brand "vinkel. Verizon, din tur .

Vit iPhone 4 i AT & T: s konto ledningssystem nu också ursprungligen visades på Engadget på måndag, 24 Jan 2011 13:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa BGR | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar