måndag 24 januari 2011

Verizon tweaking low-end data planer, med hjälp av 3G åtskillnad upcharge för LTE

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/24/verizon-tweaking-low-end-data-plans-using-3g-distinction-to-u/:
Tja, det varade inte särskilt länge alls: ser ut som Verizon är livet av sin 15 $ 150MB data plan för smartphones helt och hållet, istället corralling folk in 30 $ obegränsade alternativ. Naturligtvis med spridning av data-hungriga smartphone apps på Android ( och snart, iPhone , 250MB per månad av användning är) blir mindre och mindre rimliga för varje dag, så vi kan inte säga att vi är fruktansvärt förvånad. Samtidigt är $ 9,99 25MB funktionen telefondata alternativet att få en bula på upp till 75MB med $ 10 per 75MB Översatsning en liten minskning från 20 cent / MB översatsning att dessa kunder behandlar för närvarande. Slutligen kommer du att märka att 30 $ obegränsad plan nu är kvalificerad som att det gäller "funktionen telefoner och 3G smartphones" och inte bara "smartphones" som de var innan - en nick till det faktum att Verizons kommande LTE-telefoner inte kommer att berättigade till samma pris. Vad trodde du att du skulle bli flammande på din Thunderbolt vid 20 eller 30 Mbit / utan ett bekymmer i världen?

[Tack, anonym tipsaren]

Verizon tweaking low-end data planer, med hjälp av 3G åtskillnad upcharge för LTE publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 24 Jan 2011 14:43:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar