måndag 24 januari 2011

McDonald's att börja godkänna kontaktlöst VISA betalningar i alla brittiska restauranger i sommar

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/24/mcdonalds-to-start-accepting-contactless-visa-payments-in-all-u/:
Storbritannien har redan en stor gammal investering i kontaktlöst teknik med Londons tämligen framgångsrik Oystercard resande, men nu hela riket kan få en smak för luftburna betalningar tack vare ett nytt initiativ från McDonald's och visum . De två jättarna handelsregleringar förena ta NFC tech till alla förres 1.200 snabbmatsrestauranger i Storbritannien, så hungrig britterna att betala för måltider kostar upp till 15 £ genom att vifta med deras kreditkort framför tills Obi-Wan -stil. Naturligtvis verkliga spänningen i sådana storskaliga NFC spridning är i möjligheterna att använda dessa automatiska kassor med din Nexus S (som har en NFC-chip inbyggt i ) och andra enheter kommer upp i år som ser ut att funktionen tekniken . Så ja, hade Visas bättre att arbeta hårt med att sätta ihop vissa mobila apps.

[Tack, Steve]

McDonald's att börja godkänna kontaktlöst VISA betalningar i alla brittiska restauranger i sommar ursprungligen visades på Engadget på måndag, 24 Jan 2011 05:57:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Daily Mirror | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar