måndag 24 januari 2011

Daimler och BYD's Golf elbil närmar sig färdigställande?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/24/daimler-and-byds-golf-electric-car-getting-closer-to-completion/:
Daimler och BYD's Golf elbil närmar sig färdigställande?
Daimler AG är förstås mest känd som producent av Mercedes-Benz fordon, bilar som brukar sitta mot den övre delen av sina respektive klasser. BYD , å andra sidan gör batterier, mobiltelefoner, och billiga bilar som ofta ser en hemsk, väldigt mycket som andra, snarare dyrare. Strange sängkamrater, dessa, men enligt en "kunnig person" som citeras av Wall Street Journal de två närmar sig färdigställa planerna för en elbil, frysning utformning inför produktionen att börja i slutet av 2012. Bilen sägs vara kallas GOLF, som står för Green, syre, ljus och vänskap - men att L också skulle kunna fördubblas till rättegång eftersom VW redan säljer sin Golf i Kina. Detta partnerskap liknar det BMW gör, arbetar med Brilliance China Automotive att få fotfäste i den potentiellt kinesiska EV marknaden, som redan börjar värma upp och bör endast fortsätta att göra det under de kommande åren.

Daimler och BYD's Golf elbil närmar sig färdigställande? ursprungligen visades på Engadget på måndag, 24 Jan 2011 08:43:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Sanningen om bilar | källa Kina Realtime Rapport | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar