torsdag 20 januari 2011

HTC läckor föreslår stora, små, knapplösa och Brew MP-baserade telefoner är på väg

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/20/htc-leaks-suggest-big-small-buttonless-and-brew-mp-based-phon/:
Allt som allt gör HTC inte det bästa jobbet att skydda dess färdplan, ja, bilder som läckt ut lite över ett år sedan hamnade gör ett fantastiskt jobb med att visa oss vad som fanns i röret för 2010, så vi inte skulle t tvekan den massiva spridningen som PocketNow publiceras idag. Börjar på toppen, vi har en enhet som ser ut som en styrplatta mindre av det ursprungliga Desire (bilden ovan), en annan som ser ut som en Aria storlek Nexus En i svart (komplett med gamla skolan styrkula), och ytterligare en version av en knapplösa telefon som har fått generiska HTC branding i stället för Verizon logotypen i en bild framgrävda av Phandroid för några dagar sedan (bilden efter rasten).

Det är inte allt, men: verkar det också finnas en nedre slut Android-enhet med fysisk Skicka / avsluta-knappar och en optisk styrplatta under en ganska liten display tillsammans med de vanliga fyra kapacitiva knappar. En enhet med China Telecom logotyp på är det också i mixen, ser ut som en big-screening modell som förmodligen kommer att vara redo att kämpa med att 1.2GHz Droid X med ett annat namn som just lanserat därborta. Slutligen, det finns en liten nybörjar modell som kan efterträda Smart som HTC's Brew MP -drivna flagbearer, även om Android är uppenbarligen den dragkraft här. Specifikationer och namn är fortfarande ett mysterium över hela linjen på denna punkt, men som PocketNow säger, skulle vi inte bli förvånade över att få information på MWC nästa månad.

Fortsätt läsa HTC läckor tyder stora, små, knapplösa och Brew MP-baserade telefoner är på väg

HTC läckor föreslår stora, små, knapplösa och Brew MP-baserade telefoner är på väg publicerades ursprungligen på Engadget tor, 20 Jan 2011 17:28:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa PocketNow (1) , (2) , (3) , (4) , (5) , (6) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar