torsdag 20 januari 2011

IBM bildar nytt partnerskap med ARM i hopp om att utveckla löjligt små mobila processorer

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/19/ibm-forms-new-partnership-with-arm-in-hopes-of-developing-ludicr/:
Vi har sett IBM och ARM laget innan, men denna vecka båda företagen tillkännagav ett nytt gemensamt initiativ för att utveckla chips mätning 14nm. Det är betydligt mindre än den löjligt lilla 20nm SoCs ARM hoppas kunna skapa i samarbete med TSMC, och gör bolagets tidigare arbete med IBM på 32nm halvledare ser ut som en tårta promenad. De potentiella fördelar, dock är snabbare processorer som kräver mindre ström, vilket både företagets hoppas kommer att bana väg för en ny generation av produkter. Vem vet om eller när vi får se konkreta resultat av etiketten, men om IBMs Watson kan slå Jeopardy mästare , att skapa mindre halvledare bör elementära, eller hur? För att läsa över hela tillkännagivandet kolla pressmeddelandet efter rasten.

Fortsätt läsa IBM bildar nytt partnerskap med ARM i hopp om att utveckla löjligt små mobila processorer

IBM bildar nytt partnerskap med ARM i hopp om att utveckla löjligt små mobila processorer som ursprungligen visades på Engadget , ons, 19 Jan 2011 18:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink The Inquirer | källa IBM | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar