torsdag 20 januari 2011

Kongregate app drog från Android Marketplace, hoppas VD är det bara ett missförstånd

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/19/kongregate-app-pulled-from-android-marketplace-ceo-hopes-its-j/:
Vi har hört av apps få 187'd från iTunes App Store till leda, men Googles Android Marketplace ? Det är ganska roman. I vad som troligen är den mest uppmärksammade agn-och-switch eftersom den mobila plattformen lansering Kongregate fann sin självbetitlade programvara drog på samma dag den kom ut. Som VD Jim Greer berättar Joystiq, app var drog på grund av "hävda att du inte kan använda sin App Store för att distribuera en annan App Store." Vilket är gott och väl tills man inser att vad Kongregate app gör är helt enkelt fungera som en portal för Kongregrate den mobila webbplatsen - Greer säger att det är samma upplevelse som att besöka m.kongregate.com att spela sin gratis flash spel - med alternativet för offline-läge. "Det handlar i huvudsak cachade innehållet levereras i en webbläsare, sade han," som för mig är bara bisarrt att det skulle betraktas som en "App Store", sade han.

Android Market distributionsavtal för utvecklare säger, "du får inte använda marknaden för att distribuera eller göra tillgänglig en produkt vars främsta syfte är att underlätta distributionen av produkter utanför marknaden", med produkt som definieras brett som "programvaror, innehåll och digitalt material skapas för produkter i enlighet med Android SDK och distribueras via marknaden. " När vi pratade med Google påpekade företaget ut samma klausul och sa, "Program i strid med vår policy (som Kongregate) tas bort från Android Market."

Greer har tillagt att ett antal personer i Google hade sett det tidigare och gillade app (inte de som i slutändan drog det), och han hoppas att allt detta är en storslagen missförstånd. Vi får se, men under tiden är app fortfarande tillgänglig för sidobelastning vård av Kongregate webbplats. Inget som en backup plan, va?

Kongregate app drog från Android Marketplace, hoppas VD är det bara ett missförstånd som ursprungligen dök upp på Engadget , ons, 19 Jan 2011 22:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Joystiq , Kongregate | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar