torsdag 20 januari 2011

T-Mobile bekräftar Galaxy S med 4G är Android-baserade Sidekick 4G kommande

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/20/t-mobile-confirms-galaxy-s-with-4g-android-based-sidekick-4g-ar/:
Oj, detta är typ out of the blue: på toppen av Vibrant 4G att vi redan hade läckt ut till leda (även om han hänvisar till det som en "Galaxy S 4G"), T-Mobile USA vd Phiipp Humm nämns i en händelse i morse att företaget förbereder en HSPA + Sidekick - ja, en Sidekick - om än med Android slitsade i stället för det upplösta Danger Hiptop operativsystem. Till protokollet,-Mobile har T inte haft någon medhjälpare i sitt sortiment sedan mitten av förra året , men det äger Sidekick varumärke - inte fara / Microsoft - och skulle säkert älska att föra den tillbaka till relevans. Tillfällighet, kom Mister Android själv, Andy Rubin, från Danger - så Sidekick börjar att följa honom runt. Ungefär som ... du vet, en medhjälpare. Båda produkterna sägs vara "kommer snart."

T-Mobile bekräftar Galaxy S med 4G, baserade Sidekick 4G är Android kommer publicerades ursprungligen på Engadget tor, 20 Jan 2011 10:43:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Telefon Scoop | källa PC Magazine | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar