torsdag 20 januari 2011

Sony Ericsson MT15i / Vivaz 2 insnärjd av Eldar Murtazin, med tanke på glödande förhandsgranska

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/20/sony-ericsson-mt15i-vivaz-2-ensnared-by-eldar-murtazin-given/:
Valet av Android Pepparkakor telefoner ökade bara med en, artighet av Sony Ericsson MT15i och Rysslands främsta mobila recensent, Eldar Murtazin , som lagt ner den genom hans rigorösa förhandsvisning cykel. Den typiskt GNIDARAKTIG gent blev positivt överraskad av SE: s senaste (och helt inofficiella) handenhet och hävdade att företaget "har utvecklats och håller på att lansera verkligen framkant enheter och ... har nästan ingenting att frukta i den maskinvara avdelning också." Han har beröm för över genomsnittet framsidan cam, den uthållighet som erbjuds av 1500mAh batteri, och 854 x 480 res på Reality Display - fast han ingen varning att Sonys Bravia Engine endast används vid intag av multimedia och har därför begränsad inverkan på att förbättra utskriftskvaliteten.

Internt, du tittar på 512 MB RAM och en 1GHz Qualcomm MSM7630 med adreno 205 grafik, som alla resulterade i helt jämna, lag-drift. Trots sina många plus, beskriver Eldar den MT15i som en telefon som riktar sig till mid-range, som inbjuder alla sorters läckra prissättning spekulation, men vi är inte helt säker på att vi är överens med hans BEGÄRAN att telefonen kommer att kallas Vivaz 2 . Xperia branding på framsidan och ersättande av Symbian med Android skulle kollektivt tyder på att det kommer att bära ett helt nytt namn när det avslöjades - som vi ska gå vidare och anta kommer att hända på MWC nästa månad.

Sony Ericsson MT15i / Vivaz 2 insnärjd av Eldar Murtazin, med tanke på glödande förhandsgranska publicerades ursprungligen på Engadget tor, 20 Jan 2011 02:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink BestBoyZ | källa mobil-recension | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar