torsdag 20 januari 2011

Jawbone Era pinnar en accelerometer i din brusreducerande headset, går vi hands-on

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/20/jawbone-era-sticks-an-accelerometer-in-your-noise-canceling-head/:
Med ett fantastiskt Bluetooth headset på marknaden och en Pumpin "bärbara högtalare för att spränga ut sylt, hur kunde Jawbone förbättra sin produkt lineupen? Tja, tror vi fortfarande ett stereoheadset kan svälla ... men det är inte vad företaget levererade idag. Nej, detta är den Jawbone eran, världens första Bluetooth-hörlur med en inbyggd accelerometer för rörelsestyrda apps, och mycket mer förbättringar där det kom ifrån. Det finns en ny version av företagets NoiseAssassin brusreducerande algoritmer som justerar inkommande volym och utjämning för att låta dig höra bättre, en extra stor 10mm kon högtalare med en större spektrum av frekvenser, två processorer, mer minne och en timmes extra batteri liv jämfört med Jawbone ikon, att vara specifik. Med bara två motioner nu erkänt - en dubbel-klicka på för att börja / avsluta / switch samtal och en snabb skaka till par - för accelerometern är lite av en gimmick för nu, men Jawbone föreslår fler gester är förmodligen på väg. Under tiden kan de andra framsteg gör ERA värt priset för inträde - vilket är $ 130, som av.

Vi har spenderat cirka fem timmar med headsetet redan, lyssna på musik och ta samtal, och medan accelerometern verkar nästan bortkastade närvarande finns det ingen diskontering att nya 10mm förare och ljudet kan pumpa ut. Även om inget substitut för en uppsättning av kvalitet dedikerade hörlurar, det lät världar bättre än Jawbone Icons små, tinny trumma och spela Pandora låtar vi inte längre kände en överväldigande önskan att ta ut den ur vårt öra - att göra en cyborg existens alla mer uthärdlig, antar vi. Vi ger dig en fullständig översyn snart, men om du redan sålda, hittar du fyra olika Era motiv på rea på Jawbones webbutik ... oh, rätt om nu. PR efter rasten.

Fortsätt läsa Jawbone Era minnen en accelerometer i din brusreducerande headset, går vi hands-on

Jawbone Era pinnar en accelerometer i din brusreducerande headset, går vi hands-on ursprungligen dök upp på Engadget tor, 20 Jan 2011 08:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar