torsdag 20 januari 2011

Microsoft spår ner "fantom data 'bugg i Windows Phone 7, pekar finger åt namnlösa tredje part

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/19/microsoft-tracks-down-phantom-data-bug-in-windows-phone-7-poi/:
Trött på din Windows Phone 7 enheten skickar och tar emot slumpmässiga anfall av data ? Tja, Microsoft är också - och de har börjat nå vissa slutsatser av detta utredning öppnade för några dagar sedan. Tydligen finns det en "tredje part" som är ansvariga för dåligt uppförande, och Redmond redan nått ut för att hjälpa dem göra nödvändiga korrigeringar, berättelsen är inte nödvändigtvis över, dock, eftersom de är fortfarande "undersöker ytterligare potential grundläggande orsaker, "som vi förmodar kan innebära att själva operativsystemet. När det gäller tredje part, verkar det ett "litet" antal kunder påverkas, vilket sannolikt förklarar varför det tagit så lång tid för de klagomål att komma till en rullande koka. Här är hela uttalande:
"Vi har fastställt att en lösning från tredje part ofta åt från Windows-telefoner är konfigurerat på ett sätt som potentiellt orsakar större än väntat av data. Vi har kontakt med tredje part för att hjälpa dem att genomföra de nödvändiga fixar, och undersöker också potentiella lösningar för att hantera konfiguration fråga i fall de behövs. Vid denna punkt i vår undersökning anser vi att detta är ansvarigt för de flesta av de rapporterade incidenterna.

Vi undersöker ytterligare möjligheter grundorsakerna för återstoden av rapporterna.

En liten (låg ensiffrig) procent av Windows Phone kunder har rapporterat att drabbas.

Vi fortsätter att undersöka denna fråga och kommer att uppdatera med ytterligare information och vägledning som den blir tillgänglig. "

Microsoft spår ner "fantom data 'bugg i Windows Phone 7, pekar finger åt namnlösa tredje part publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 19 Jan 2011 18:38:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Seattle Post-Intelligencer | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar