torsdag 20 januari 2011

Hur du håller din olåst HTC WP7 enhet från återlåsning efter varje synkronisering

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/20/how-to-keep-your-unlocked-htc-wp7-device-from-re-locking-after-e/:
Hur du håller din olåst HTC WP7 enhet från återlåsning efter varje synkronisering
Okej, så WP7 samhället kan hacka inte riktigt lika aktiv som den som arbetar outtröttligt för att hålla varje aspekt av Android -enheter utspärrade till vinden, men det är inte att säga att det inte är en skicklig grupp tinkerers gör sitt bästa på Microsofts bäst. ChevronWP7 är ett tydligt exempel på det, och även om det har varit officiellt drog det fortfarande är ganska säkert används. Nu är det funktionaliteten har utökats med en andra hack som gör att du kan använda Zune för att synkronisera din enhet utan att det blir allt inlåsta tight igen. Du hittar alla detaljer på den andra änden av källan länken nedan, men vi ska gå vidare och varna dig för att så snart som nästa WP7 version droppar detta låsa inaktiveras. Så det blir till nästa.

Hur du håller din olåst HTC WP7 enhet från återlåsning efter varje synkronisering ursprungligen visades på Engadget tor, 20 Jan 2011 00:43:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink AliWaqas | källa XDA-utvecklare | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar