torsdag 20 januari 2011

J5 Skapa s enhet / datadelning kringutrustning lämna oss försiktigt optimistisk

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/20/j5-creates-device-data-sharing-peripherals-leave-us-cautiousl/:
Vi längtar efter att få veta mer om J5 Skapa linje av attraktiva och ambitiösa kringutrustning, men vi är inte helt säker på att de faktiskt existerar. Företagets hemsida finns sex olika data och enhet produkter att dela - den JUC100 Wormhole KM Switch erbjuder tangentbord och mus inte fungerar mellan två enheter, den JUA230 DVI-adapter ansluter upp till sex bildskärmar med tre olika visningslägen, och JUH320 Wormhole Station sammanför delat tangentbord och mus tillgång med två USB 3.0 -portar och en minneskortläsare. J5: s webbplats löften snygga anslutningsmöjligheter, med elegant produkt renderingar och en Flash-presentation som ger, hm, inspirerande insikt - svanar, flöjter, ballerinor - men inte tala om färdiga produkter, pris eller tillgänglighet. Dessutom har vi inte funnit någon av dessa produkter till salu på nätet, trots att varumärket moderbolag, KaiJet, är en etablerad tillverkare av kringutrustning i Taiwan. Så, ja, det finns en chans att någon där ute är ansluten till ett maskhål Station just nu, men vi skulle inte satsa vår diamant-täckt iPhone på den.

J5 Skapa s enhet / datadelning kringutrustning lämna oss försiktigt optimistiska ursprungligen visades på Engadget tor, 20 Jan 2011 00:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Allt USB | källa J5 Skapa | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar