torsdag 20 januari 2011

Samsung Galaxy livliga får Froyo i morgon, säger T-Mobile gemensamma organisationen av marknaden

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/20/samsung-vibrant-will-get-froyo-tomorrow-says-t-mobile-cmo/:
Tyvärr, mina herrar, men dina konspirationsteorier är kaputt helt - inte bara är en Samsung Galaxy S få Android 2,2 Stateside, men snabb programuppdatering att börja rulla ut i morgon på T-Mobile USA. Det är ett ord direkt från T-Mo Chief Marketing Officer Cole Brodman, som kastade nyheten till PC Magazine i eftermiddag, säger att förseningen var en "kvalitetskontroll och tidsfel." Tydligen finns det extra arbetet med flås operativsystemet och lägga exklusiv apps som WiFi ringer - även om han inte antingen bekräfta vill uttryckligen anges i det pulserande oss bygga av Froyo. Här är lite mer välkomna nyheter, men: mannen lovade att det i allmänhet Android uppdateringar på T-Mobile kommer att vara mer snabb från och med nu, eftersom företagets skytte att uppdatera alla telefoner till nya versioner inom fem månader av Google att göra källkoden tillgänglig. Betyder det att vi bör förvänta några pepparkakor män i maj? Vi är inte helt säker, men vi tror att T-Mobiles konkurrenterna inte sitta still - vi förmodligen höra fascinerande, fängslande och helt episka nyheter om Froyo vilken minut som helst nu.

Samsung Galaxy livliga får Froyo i morgon, säger T-Mobile gemensamma organisationen av marknaden ursprungligen visades på Engadget tor, 20 Jan 2011 14:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TmoNews | källa PC Mag | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar