fredag 18 februari 2011

Amerikanska justitiedepartementet och FTC undersöker Apples nya abonnemang politik

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/18/us-justice-department-and-ftc-looking-into-apples-new-subscript/:
Apple presenterade sin nya butik prenumerationer app tidigare i veckan med en anständig mängd kontroverser och även ett officiellt uttalande från Rhapsody säger att det inte skulle följa de nya reglerna. Den nya politiken kräver något företag som erbjuder prenumeration tjänster att erbjuda samma tjänst, till samma pris (eller mindre) genom Apples , med Apple skumma 30 procent från toppen. Det är också tillåter inte längre apps att ha länkar till externa webbplatser där inköp kan göras. Nu rapporterar Wall Street Journal, verkställande i USA är antitrust har en preliminär titt i det nya arrangemanget. Så, vad innebär det? Jo, denna typ av pre-undersökningar är ganska vanliga, så det kan betyda ingenting alls. Eller kan det leda till en mer formell undersökning om politiken bryter mot antitrustlagarna. När de tillfrågades om synpunkter på berättelsen, föga förvånande, skulle ingen på Apple, FTC, eller justitiedepartementet kommentar. Vi håller ögonen på den här och låta dig veta om något mer spännande händer.

Amerikanska justitiedepartementet och FTC undersöker Apples nya abonnemang politik publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 18 Feb 2011 00:20:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Wall Street Journal | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar