fredag 18 februari 2011

HP VD säger bolaget tar "för lång tid att komma till marknaden" med innovationer, instämmer vi helhjärtat

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/18/hp-ceo-says-company-is-taking-too-long-to-get-to-market-with-i/:
Leo Apotheker, HP: s efterföljare till ökända Mark Hurd, har satt sig ner för en pratstund med Wall Street Journal nyligen, och medan de flesta av det är oskadligt corporate-speak - "vi måste skjuta upp vår innovation motor" - det var ett citat som piqued vårt intresse. Den nya chefen anser HP behöver få sina produkter snabbare på marknaden avslå Sam Palmisano förslag som HP har förlorat sin innovativa touch och insistera på att hans företags svaghet har varit i bara inte få ut produkterna till butikshyllorna snabbt nog. Naturligtvis kan man säga att det är ett fel HP är ännu en gång upprepa med lanseringen av sin nya webOS-enheter - de styrplattan , den före 3 och Veer - av vilka ingen förväntas anlända innan den här våren. Men att vara rättvis mot Apotheker, han är fortfarande relativt ny på jobbet och dessa ord från honom kan mycket väl bero på en förändring till det bättre i framtiden produktcykler. Full intervju vid källan.

HP VD säger bolaget tar "för lång tid att komma till marknaden" med innovationer, vi helhjärtat instämma ursprungligen visades på Engadget på Fri, 18 Feb 2011 06:54:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink SlashGear | källa Wall Street Journal | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar