fredag 18 februari 2011

Imagination Technologies lanserar serie 6 PowerVR grafikprocessorer - lovar skrivbord kaliber grafik i mobila enheter

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/18/imagination-technologies-unveils-series-6-powervr-gpus-promis/:
Imagination Technologies får inte vara ett känt namn, men de skapade PowerVR GPUs som är den högsta standarden inom mobil grafik och är en del av armen SoCs du hittar i mobila enheter som iPhone 4 , Galaxy S och Droid 2 . Inte en att vila på sina lagrar, företag presenterade sin nya serie 6 PowerVR chips - känd som "skurk" - som är 20 till 100 gånger mer kraftfull än sina tidigare handhållna erbjudanden. Det stämmer, kommer dessa GPU har samma hästkrafter som dagens stationära datorer medan endast behöver en milliwatt saft att leverera ansikte smälter grafik - Haken är att denna bit av svart magi inte kommer att dyka upp i enheter för ett par år . Antar att vi får helt enkelt nöja sig med Series 5 marker - som den fyrkärniga odjuret finns i Sony NGP och den kommande OMAP 5 plattform - sin väg in väljer smartphones "inom tre månader." som företaget lovar kommer att göra Vara stilla, våra spel hjärtan.

Imagination Technologies lanserar serie 6 PowerVR grafikprocessorer - lovar skrivbord kaliber grafik i mobila enheter som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 18 Feb 2011 01:20:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Pocket Gamer , Linux-enheter | källa Imagination Technologies | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar