fredag 18 februari 2011

Fråga Engadget: vad är den tunnaste, lättaste, snyggaste 17-tums laptop?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/18/ask-engadget-whats-the-thinnest-lightest-sleekest-17-inch-la/:
Vi vet att du har frågor, och om du är modig nog att be världen för svar, här är uttaget att göra det. Veckans Fråga Engadget fråga kommer till oss från Shimon, som uppenbarligen längtar efter det bästa av två världar. Om du vill skicka in en förfrågan av din egen, slå oss en signal på fråga [at] Engadget [dawt] com.
"Jag ser att ersätta min 17-tums MacBook Pro-funktioner. Jag söker en 17-tums ultraportabel bärbar dator, eller så nära som jag kan få till: en. Key ljus, tunn, bra batteritid, högupplöst skärm, ingen knä bränna, inga högljudda fläkt och inte bryta banken. Tack! "
Verkar som om Mac / PC är inte en fråga, så vi antar att de alla är på bordet. Med tanke på att han lämnar en 17-tums MBP, vad mer där ute kan jämföra med tanke på de behov? Några förslag från 17-tums laptop-ägare där ute? Kom igen, svara borta i kommentarerna nedan - du har tid (och skärmyta) till reservdelar.

Fråga Engadget: s den tunnaste, lättaste, snyggaste 17-tums laptop? Vad som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 18 Feb 2011 02:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar