fredag 18 februari 2011

Audi börjar ringa sin fordonstrafik bredband planer "Audi kontakt," partners med Alcatel för LTE internet

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/18/audi-starts-calling-its-vehicular-broadband-plans-audi-connect/:
Audi har haft stora planer på den anslutna bil för år nu , och är för närvarande ute efter att uppgradera till LTE , men först är det dags att ta itu med det viktigaste - att marknadsföra saker effektivt. För detta ändamål Audis enande sin infotainment initiativ under varumärket Audi Connect, så det blir helt klart hur du kan pimpa din kärra med tech när du går in en Audi återförsäljare. Det är, om du inte redan har Audi Connect, eftersom företaget hävdar att det redan finns i A8, A7 och A6. Dessa tre bilar kan för närvarande lägga ett valfritt UMTS-modem för online apps, men Audis arbetar också med Alcatel-Lucent för att få snabbare LTE -anslutning 2014. Räkna med en programuppdatering tidigare än så: i sommar, hoppas Audi att lägga leva trafikuppgifter och röstkommandon för att styra en svit av Google-tjänster. Hitta mer information på vår källa länkar.

Audi börjar ringa sin fordonstrafik bredband planer "Audi kontakt," partners med Alcatel för LTE internet publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 18 Feb 2011 04:43:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Green Car Congress | källa Audi , Alcatel-Lucent | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar