fredag 18 februari 2011

Sony Ericsson bryter ut vit Xperia Play, gör det till en exklusiv O2 i Storbritannien (uppdatering: tillgänglig i ett par veckor)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/18/sony-ericsson-breaks-out-white-xperia-play-makes-it-an-o2-exclu/:
Vi bekänner, vi såg Sony Ericsson chefer blinkande vit Xperia Spela telefoner under företagets MWC 2011 presskonferens , men märkligt nog ingen av dem tog sig till demon områden. Nu har vi äntligen fått oss några helt konkretiseras tryck skott, tillsammans med nyheten att O2 kommer att vara ensam bärare för denna alabaster spel smartphone i Storbritannien. Övriga marknader har ännu inte tillkännage tillgängligheten av den vita Xperia Play, men du vet mer precis så fort vi gör. Hoppa över rasten för att se hur den främre ser ut.

[Tack till alla som skickat detta i]

Uppdatering: O2 är bara antydde att Xperia Play kommer ut i Storbritannien runt eller före början av mars. Inte lång tid att gå nu, karl Brits!

Fortsätt läsa Sony Ericsson bryter ut vit Xperia Play, gör det till en exklusiv O2 i Storbritannien (uppdatering: tillgänglig i ett par veckor)

Sony Ericsson bryter ut vit Xperia Play, gör det till en exklusiv O2 i Storbritannien (uppdatering: tillgänglig inom några veckor) som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 18 Feb 2011 10:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa @ O2 (Twitter) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar