fredag 18 februari 2011

Dancing spel regel USA diagram, 360 fordringar dominans

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_v_TqW5tYwk/dancing-games-xbox-360-appear-to-rule-charts.ars:

Microsoft påstår sig vara "ledande console" i försäljning av hårdvara för januari 2011 med 381.000 sålda enheter, och eftersom ingen annan har beslutat att dela deras antal, vi tar bolaget till sitt ord. Försöker pussla ihop en sammanhängande bild av försäljningen från den nu ofullständiga NPD Group data är en utmaning, som vi har att lita på företagen själva att själva rapportera försäljning. Om du inte har goda nyheter, du kommer att hålla munnen stängd.

Alltså, kolla in de bäst säljande spelen för månaden. Är jag den enda personen som känns gammal?

  1. Call of Duty: Black Ops (360, PS3, Wii, NDS, PC)
  2. Just Dance 2 (WII)
  3. Dead Space 2 (360, PS3, PC)
  4. Little Big Planet 2 (PS3)
  5. Zumba Fitness: gå med i partiet (Wii, 360, PS3)
  6. NBA 2K11 (360, PS3, PSP, Wii, PS2, PC)
  7. Assassin's Creed: Brotherhood (360, PS3)
  8. Dans Central (360)
  9. Michael Jackson The Experience * (Wii, DS, PSP)
  10. DC Universe Online: The Next Legend Is You (PS3, PC)

Titta på alla dessa dansspel! Dans Central för Microsoft Kinect visar precis hur bra Harmonix förstår hårdvara och vad folk vill ha från denna typ av erfarenhet. I själva verket är det fortfarande ett av de få måste-ha titlar för plattformen. Men hur många av er har spelat något av de andra dansar titlar? Borde vi vara täcka dem? Jag är ärligt med förlust: detta är en av de gånger då jag känner både min egen smak och vår primära målgrupp har väldigt lite att göra med vad resten av spel universum spelar.

Det finns en stor vida världen där ute, och folk spenderar timmar varje dag dansa framför sina tv-apparater. Som rytm spel falla från nåden, dansspel ta deras plats.

Läs kommentarer på denna post


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar