fredag 18 februari 2011

USA får ett nationellt bredbandsnät Karta finner mycket av sin nation inte har bredband

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/18/united-states-gets-a-national-broadband-map-finds-much-of-its-n/:
FCC av Obama-administrationen har varit mycket noga med att poängtera det faktum att många amerikaner i dag ännu inte rider den digitala motorvägen , ett uppdrag av informationsinsatser sprida det var avancerat lite mer igår med införandet av nationella bredbandsstrategier karta. Mest arbete National Telekommunikation och Information Administration, detta $ 200.000.000 projekt ger bredband data för tusentals leverantörer med över 25 miljoner sökbara register - som alla kan visualiseras i form av en karta, kategoriserade efter anslutning typ, eller laddas ner i sin helhet till din dator. API: er har gjorts tillgängliga för alla som är intresserade remixa / använda NBM någon annanstans, samtidigt som information uppdateringar utlovas varje halvår. När det gäller de kartor innehåll, ser vi fortfarande otillfredsställande stort delar av bredband-fria naturen, men vi antar att första steget för att fastställa ett problem är att erkänna att du har en.

USA får ett nationellt bredbandsnät Karta finner mycket av sin nation inte har bredband ursprungligen visades på Engadget på Fri, 18 Feb 2011 08:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink New York Times , Switched | källa Nationella bredbandsstrategier Karta | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar