fredag 18 februari 2011

Green Energy kommer att ersätta fossila bränslen till 2050 om du verkligen verkligen vill

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/18/green-energy-will-replace-fossil-fuels-by-2050-if-you-really-rea/:
Året 2050 är vad år 2000 var att futuristiska tänkare som Walt Disney och Arthur C. Clarke. Det är det nya året att allt kommer att förändras: robotar kommer att överträffa oss på spelplanen, kommer datorer överlista oss i frågor om förnuft, och nördar kommer aldrig vara ensam igen. Det är också året då 100 procent grön energi kommer att vara möjligt enligt ett gäng neo-maxi zoomdweebies från Stanford och University of California-Davis. Det stämmer, i 40 år vi skulle kunna säga adjö till fossila bränslen till förmån för förnybara energikällor, som sol-och vindkraft. Den största utmaningen för att nå målet, säger forskare, inte är relaterad till den underliggande tekniken eller ekonomin som krävs för att bränsle förändringen, snarare, det är om vi jordbor har den kollektiva vilja och politisk FYNDIGHET att få det att hända. Intressant ... Vi kommer att undersöka detta påstående precis så fort vi är klara med vårt Nero mixtra och berätta alla våra vänner om denna amaaazing berättelse vi bara läsa i National Enquirer.

Green Energy kommer att ersätta fossila bränslen till 2050 om du verkligen verkligen vill ursprungligen visades på Engadget på Fri, 18 Feb 2011 08:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink GreenCarReports | källa Stanford Nyheter | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar