fredag 18 februari 2011

Apple har bly i mobila intäkter App Store, men dess andel krymper snabbt

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/18/apple-maintains-lead-in-mobile-app-store-revenues-but-its-share/:
Tillväxt. Du behöver inte vara Gordon Gekko att erkänna att exponentiell tillväxt i intäkter är märket för både en stark industri och på individuell nivå, en frisk deltagare i den. Kudos måste därför delas ut till alla topp fyra app-butiker världen, eftersom varje förbrukat en dess totala intäkter med över 130 procent mellan 2009 och 2010. Intressant, ser Apples tillväxt att bromsa in som App Store börjar nå en mättad på smartphones, medan Nokias Ovi Store och Googles Android Market blommat under 2010 av multiplar av 7,2 och 8,6 gånger 2009 storlek. Apples aktie på toppen har krympt som en konsekvens, en trend som ser ut att fortsätta när Windows Phone 7: s noteringskrav och Ovi Store smälter samman till en genom detta och kommande år .

Apple har ledande ställning inom mobil butik intäkter app, men dess andel krymper snabbt ursprungligen visades på Engadget på Fri, 18 Feb 2011 07:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Allt om Symbian | källa CNET | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar