fredag 18 februari 2011

Nokia ger utvecklare gratis E7 och Nokia WP7 telefoner

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/18/nokia-giving-developers-free-e7-and-nokia-wp7-device-when-availa/:
Nokias kämpar i motvind för att behålla sin community av utvecklare som växlar fokus till Windows Phone och Microsofts Windows Phone Utvecklingsverktyg från vad som var en gemensam Symbian / MeeGo smartphone strategi förenats i Qt utveckling ram. Som sådan, bara anmält Esbo sin Launchpad medlemmar att de kommer att få ca $ 1000 i fri hårdvara i form av Nokias nya flaggskepp E7 QWERTY reglaget och en "Nokia WP7 enhet" precis så fort det finns tillgängligt. Nokias även slänga i några andra incitament såsom fri tillgång till nästa Nokia World / Nokia Developer Summit, tre månader gratis teknisk support för alla Nokia-teknik (begränsad till 10 biljetter), en fri User Experience utvärdering för en app, affärsutveckling bistånd, och hjälp publicering apps på Ovi Store. Detta är också goda nyheter för oss som chans att se läckte bilder av denna första Nokia WP7 enheten har bara ökat dramatiskt.

Nokia ger utvecklare gratis E7 och Nokia WP7 telefoner ursprungligen visades på Engadget på Fri, 18 Feb 2011 07:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink @ Stroughtonsmith (Twitter) | källa SlashGear | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar