fredag 18 februari 2011

NoteSlate retades med ny produkt skott, flyttas ett steg bort från vaporware status

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/18/noteslate-teased-with-new-product-shots-moves-one-step-away-fro/:
Titta, du kan inte säga nej till en 99 $ elektroniskt bläck ritplatta, men att tro att att hans här NoteSlate har någon chans att detaljhandel på det priset du också skulle behöva den naivitet för ett barn som accepterar fri godis från främlingar. Medan vi fortfarande skeptisk, säger tablett hemsida precis har uppdaterats med en ny stash av produkt skott och en fördjupad genomgång, som är ganska övertygande om man struntar i prislappen. Mono-färgmodeller är här för att stanna också, om vi vill påpeka att det finns en $ 30 alternativ, som redan finns, från Improv Electronics för dem som behöver något mer än bara klottra. Annars hålla utkik för NoteSlate kommit juni.

[Tack, Eddie]

Filed under:

NoteSlate retades med ny produkt skott, flyttas ett steg bort från vaporware status ursprungligen visades på Engadget på Fri, 18 Feb 2011 11:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa NoteSlate | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar