tisdag 1 februari 2011

Audi VD Ruper Stadler ta sig tid med elbilar, vägrar att känna "eufori för elfordon"

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/01/audi-ceo-ruper-stadler-taking-time-with-evs-refuses-to-feel-eu/:
Audi VD Ruper Stadler tar sin tid med EV utveckling, vägrar att känna
Hur elbilar dig att känna dig? Vi kommer inte att ge dig tydlig information om vad för slags känslor står bredvid Audi e-tron Spyder på CES inspirerat i oss, men låt oss bara säga att de var mycket bra. Är dock VD: n som gick ut i den mycket bil, Rupert Stadler, vägrar att sopas under av alla EO spänning. Företaget arbetar med en batteridriven R8 superbil som kommer mot slutet av nästa år och massor av andra el-och hybridfordon modeller är under utveckling, men Stadler tar den långsamma vägen för adoption, säger:
Vi är fortfarande i tidig fas med elektriska fordon, i fråga om kommersialisering och om bilarna kommer att säljas eller hyras ut, eller kommer bara vara en samlare bil ... Vi bör inte överspela eufori för elfordon.
Spela för högt eufori är något som hemelektronik företag har utvecklats till en konstform, att piska upp en frenesi bland fansen, inspirerande pre-release läger-outs på regelbunden basis. Vi har inte sett någon camping på en bilhandlare sedan ... någonsin. Kanske det finns en läxa att lära där.

Audi VD Ruper Stadler ta sig tid med elbilar, vägrar att känna "eufori för elfordon" ursprungligen dök upp på Engadget on Tue, 1 Feb 2011 11:43:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Autoblog Green | källa Automotive News Europe | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar