tisdag 1 februari 2011

Visering ger kontaktlösa betalningar till Euro iPhone, dongle behövs för nu

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/01/visa-brings-contactless-payments-to-euro-iphones-dongle-require/:
Visas börjar kontaktlösa betalningar försök på europeisk iPhone, förmodligen inför NFC-aktiverade iPhone
Vi är fortfarande lite tid borta från iPhoners att kunna peka på påskliljorna på betalning kuddar och gå iväg med inköp, även om rykten och analytiker och lediga jobb alla säger att inte kommer att vara för lång. Avsaknaden av en NFC-utrustade iPhone är inte att stoppa Visa från lanserar Visa mobil applikation för prövningar i Europa, som för nu kräver en extern kvarstad, den (något äldre) iCarte tillbehör från Wireless Dynamics. Med app och dongeln användare kan börja prova påhittat betalningar på olika NFC-utrustade terminaler i Europa, förmodligen före publicering av en riktig NFC-stöd iPhone någon gång under de kommande månaderna. För nu är dock att lägga till en extra tum till telefonen mer praktiskt än famlande för ett kreditkort? Vi låter våra europeiska läsare ta det.

Fortsätt läsa Visa ger kontaktlösa betalningar till Euro iPhone, dongle behövs för nu

Visering ger kontaktlösa betalningar till Euro iPhone, dongle behövs för nu ursprungligen visades på Engadget on Tue, 1 Feb 2011 09:15:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Computerworld | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar