tisdag 1 februari 2011

Självbalanserande Anybots QB nu sjöfarten, är framtiden för telepresence nu (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/01/self-balancing-anybots-qb-now-shipping-the-future-of-telepresen/:
Självbalanserande Anybot nu sjöfart, framtiden för telepresence är nu
Först kom de för vår telepresence, och vi talade inte eftersom vi inte kunde köpa dem. Sedan kom de för vår fysiska närvaro, och det fanns ingen kvar som kunde tala för oss. Ja, Anybots är på väg, den självbalanserande QB robot finns att köpa och sjöfart nu, men på $ 15.000 vi tänker inte så många av er kommer att hoppa på denna tåget för att starta. Som vi såg i våra hands-on i december den självbalanserande bots ger dig möjlighet att vara någonstans att du inte är, kontrolleras genom ett enkelt webbgränssnitt och ge chefer att på distans övervaka och köra över tårna av deras peons slita på kontoret medan sade chefer sitter bekvämt hemma. Det finns några bilder av en av de robotar i handling nedan, som du borde titta på innan någon av dem fångar bilder av dig att upprätthålla ett tillstånd av passivitet.

Fortsätt läsa självbalanserande Anybots QB nu sjöfart, framtid telepresence är nu (video)

Självbalanserande Anybots QB nu sjöfart, framtid telepresence är nu (video) publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 1 februari, 2011 11:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Anybots | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar