tisdag 1 februari 2011

RIM visar playbook bor i skön harmoni med BlackBerry Torch i ny video

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/31/rim-shows-playbook-living-in-sweet-harmony-with-blackberry-torch/:
Det är ingen hemlighet att RIM: s playbook kommer att behöva en anslutning till en närliggande Blackberry telefon att göra mycket av sina företagskunder tunga lyft, och en ny video som lagts upp av företaget idag visar lite mer i detalj på exakt hur det ska se ut. Den en minut, 54-sekunders inslag tillbringar mycket av sin tid i tabletten e app, visar hur Playbook och facklan bredvid det är helt i synk - läser e-post på en, det omedelbart visar läsa på den andra, och så vidare. Vi lär oss också att alla säkrade företagets data som du använder på playbook medan uppbundna i huvudsak på lån - det kommer att försvinna så fort du kopplar, som är ett av skälen till RIM: s touting detta som en blixt-på för någon företagens BES miljö som inte kräver någon ytterligare konfiguration eller rader av datatjänster. Videon verkligen inte göra mycket för att överklaga casual BlackBerry användare - ni vet, Curve och Pearl typer av folk - men det är en intressant klocka ändå. Kolla in det efter rasten.

Fortsätt läsa RIM visar playbook bor i skön harmoni med BlackBerry Torch i ny video

RIM visar playbook bor i skön harmoni med BlackBerry Torch i ny video som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 31 Jan 2011 17:46:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Inside BlackBerry | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar