tisdag 1 februari 2011

PlayStation Flytta på väg till PC under officiell "Flytta Server"-projektet

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/01/playstation-move-headed-to-pcs-under-official-move-server-proj/:
Oops. Ser ut som Sonys planer på att göra sin PlayStation Move controller en tjänsteman PC tillbehör har bryskt avslöjas i en beskrivning av en Sony Computer Entertainment America prata planerad till Game Developers Conference 2011. Enligt synopsis kommer John McCutchan, SCEA ledande för spelsystem och Developer Support, vara till hands för att diskutera "Flytta Server-projektet som kommer att göra det möjligt för akademiker och amatörer att utveckla programvara med hjälp av PlayStation Move controller på sina egna datorer. " Hmm, låter som någon känner saknas av alla de inofficiella Kinect hackery som kan behandlas för att officiellt stödja Microsoft någon gång i sommar . Gå nu slå upp källan länken nedan för att läsa beskrivningen för er själva.

PlayStation Flytta på väg till PC under officiell "Flytta Server"-projektet ursprungligen visades på Engadget on Tue, 1 FEBRUARI 2011 04:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Gamesindustry.biz | källa GDC | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar