tisdag 1 februari 2011

IntoNow app kan berätta vad visa du tittar på, kommer inte slå din Glee missbruk (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/01/intonow-app-can-tell-what-show-youre-watching-wont-knock-your/:
IntoNow app kan berätta vad visa du tittar på, kommer inte slå din Glee missbruk (video)
Om du någonsin använt en app som Shazam för att upptäcka en låt spelas på radion att du är en lång väg mot att veta vad den nya IntoNow app kan göra. Med bara några sekunders ljud kan upptäcka vad du tittar på, ger dig massor av information om att innehållet, då kan du lägga den i din Netflix kö. Du kan gå på för att dela vad du tittar på en uppsjö av sociala nätverk, även se vad dina vänner tittar på. Den bygger på en plattform som kallas SoundPrint, en ansamling av 266 års värde av innehåll som ständigt växer, ständigt indexering 130 kanaler i realtid. (Tänk på punditry!) Kolla in det i videon nedan eller bara ge den en nedladdning från App Store . Just nu är det bara IOS, men vi sa till Android och andra smaker är på väg.

Fortsätt läsa IntoNow app kan berätta vad visa du tittar på, kommer inte slå din Glee missbruk (video)

IntoNow app kan berätta vad visa du tittar på, kommer inte slå din Glee missbruk (video) som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 1 februari, 2011 15:18:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink eHomeUpgrade | källa App Store , IntoNow | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar