tisdag 1 februari 2011

Native Instruments Maschine granska och 1,6 beta första titt

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/01/native-instruments-maschine-review-and-1-6-beta-first-look/:
Eftersom det första fångat världens uppmärksamhet på NAMM '09, Native Instruments Maschine har gjort stor uppståndelse i världen av elektronisk musik produktion och prestanda. En modern nya föreställningarna av Akai legendariska provtagning sequencers, tar det MPC: s raison d'être - inspelning och redigering prover, sekvensering prover för att skapa banor - och använder den som grund för en MIDI-interface / program som är både mycket välbekanta och ganska unik. Maschine kan köras som en fristående applikation eller integreras med din DAW (Digital Audio Workstation) som en plug-in, och bolaget lovar en hel mån ljudkvalitet och bättre arbetsflöde över Akai legendariska instrument. Men inte stack upp det? Vi har nyligen tagit en bra, hård titt på den senaste versionen av programvaran, 1,6 beta - och vi kan inte vänta med att dela våra tankar med er. Kolla in det efter rasten.

Fortsätt läsa Native Instruments Maschine granska och 1,6 beta första titt

Native Instruments Maschine granska och 1,6 beta första titt publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 1 Feb 2011 13:30:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar