tisdag 1 februari 2011

Brittiska flygplatser strålande nu holografisk säkerhetsagenter (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/01/british-airports-now-beaming-holographic-security-agents-video/:
De har fört er presidentvalet täckning och främjas över hela världen tillgång till persondatorer , och nu berättar de dig att ta av bältet och kasta ut en hårspray. Från och med idag, London Luton och Manchester flygplatser kommer att strålen i bilder av holografisk agenter prep passagerare för säkerheten linjen. Holly och Graham - ni hörde rätt - och Manchester Julie och John är tänkta att skära köer, samt mänskliga inkonsekvens. Enligt Luton's Glyn Jones, "Holly och Graham inte kommer att ha en baksmälla, de kommer inte att ha en rad med sin partner kvällen innan." Precis vad vi behöver: en armé av holografisk torg tar våra jobb och gör oss alla se en berusad röran i jämförelse. Tack, teknik.

Fortsätt läsa brittiska flygplatser nu strålande holografisk säkerhetsagenter (video)

Brittiska flygplatser nu strålande holografisk säkerhetsagenter (video) publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 1 Feb 2011 07:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink BBC | källa London Luton Airport | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar