tisdag 1 februari 2011

Clover SunBook erbjuder "första solljus redo netbook," tvivelaktiga grafisk design

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/31/clover-sunbook-offers-first-sunlight-ready-netbook-questionab/:
När vi först fick kontakt med Clover Systems SunBook var det bara en strimma i Pixel Qi transflektiv ögon, men idag, lilla killen är redo att kliva ut på egen hand. Liksom Notion Ink s Adam , den "första solljus-ready netbook packs "dubbel belysning skärmar, så att du kan stänga av LCD-bakgrundsbelysning medan i direkt solljus och minska din energiförbrukning till hälften. Du kan också lämna både funktioner för enkel indoor-outdoor-övergångar. Det idrottsliga en 1,66 GHz Intel Atom N450 processor, 1 GB DDR2 RAM, en 10,1-tums skärm, 1024 x 600 skärmupplösning, USB 3.0 samt Ethernet-och trådlös kapacitet. Så i princip, det är en helt acceptabel netbook (på papper, åtminstone) och det är packning en lovande display, men vi måste erkänna Clover marknadsföring för SunBook lämnar något att önska. Faktum är att om vi inte hade sett det här på CES vi skulle råda dig att gå vidare med försiktighet. Är att det är fick Pixel Qi kvalitetsstämpel, dock, vi lämnar beslutet upp till dig. Du kan köpa solljus-klar netbook för $ 795 via Clover hemsida handily länkad nedan i källan.

Clover SunBook erbjuder "första solljus redo netbook," tvivelaktiga grafisk design publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 31 Jan 2011 23:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa SunBook | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar